Hungarian English German

Biztosítás
Biztosítás kötés

FONTOS

Tudta Ön, hogy az Európai Unióban minden gépkocsi tulajdonos szabadon választhatja meg, hogy hol végezteti a gépkocsija karbantartását?

Tovább...

AutóSzervizSzoftver RaktárSzoftver és ügyviteli szoftverek, számlázás, raktári rendszerek,számítógép értékesítés, www.kszoftver.hu

Pagerank ellenőrzés

Partneroldalaink:

 


részletekért katt. ide

 

 

A választás joga vonatkozik minden fizetős munkára, akár gyári garanciaidőn belül is.

A gépkocsigyártók az 1400/2002 EK és a 461/2010/EU Rendelet (Csoportmentességi rendelet) hatálybalépését megelőzően a garancia érvényességét a márkaszervizekben végrehajtott kötelező karbantartáshoz kötötték. A Rendelet hatálybalépésével ez a kikötés már nem alkalmazható. A garancia továbbra is a beütemezett karbantartás végrehajtásához kötött, de függetlenül attól, hogy azt a márkaszerviz hálózaton belül hajtják végre, vagy sem ! A feltétele az, hogy végrehajtása a gyártó által rendelkezésre bocsátott előírásoknak megfelelően történjen, illetve adóügyileg dokumentálható legyen. Ezt mi biztosítjuk!

Egyértelmű, hogy a független szerelőműhely a törvényi garancia ideje alatt (természetesen azt követően is) a járművön bármilyen karbantartási és javítási beavatkozást elvégezhet (a garanciális javítások, illetve a hibás jármű térítésmentes javítása kivételt képeznek) anélkül, hogy ez a garancia megszüntetésére jogosítaná fel az eladót/gyártót.

 

 

<<< vissza

 


Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

 


 

 

 

 

MyStat - Az ingyenes webstatisztika